top of page

Малодоглядний сад

Сад малого ухода фото 00013.jpg

Сад малого догляду

Сад малого ухода фото 00004.jpg
Сад малого ухода фото 00022.jpg
Сад малого ухода фото 00015.jpg
Сад малого ухода фото 00016.jpg
Сад малого ухода фото 00008.jpg
Сад малого ухода фото 00010.jpg
Сад малого ухода фото 00001.jpg
Сад малого ухода фото 00021.jpg
Сад малого ухода фото 00017.jpg
Сад малого ухода фото 00012.jpg
Сад малого ухода фото 00018.jpg
Сад малого ухода фото 00005.jpg
Сад малого ухода фото 00011.jpg
Сад малого ухода фото 00002.jpg

У цьому проекті перед нами стояло завдання створити повноцінний садок для молодої сім'ї на площі 80 квадратних метрів. Ділянка примикає до будівлі таунхауза і розташована в ряду таких же схожих один на одного ділянках. У молодих людей завжди багато друзів, з якими вони люблять проводити час на свіжому повітрі. Але доглядати сад і городи ні часу, ні великого бажання, ні в кого з членів сім'ї не було. Ось із таким завданням ми підійшли до планування території на даному об'єкті.

Проект саду малого догляду

Сад малого ухода фото 00014.jpg
Сад малого ухода фото 00019.jpg

Це справжній та повноцінний сучасний будинок із усіма необхідними для молодої всіма атрибутами. На маленькій ділянці умістилися: пергола з кріслом-гойдалкою та спортивним інвентарем, містка дерев'яна тераса, батут для дітей, мангал для шашликів, вогнище, місце для паркування мотоцикла, декоративний малодоглядний город та посадки стійких багаторічників. Доріжки та майданчики відсипані дрібним щебенем, яким босоніж люблять бігати діти. А дітей у господарів троє. І в цьому невеликому саду є все для гри з дітьми та зустрічей із численними друзями.

Сучасний дизайн

Комфорт для рослин та людей

Сад малого ухода фото 00006.jpg

Асортимент рослин для посадки в цьому проекті не передбачає великої різноманітності. Дендроплан ландшафтного проекту ділянки включає:

  1. Ірга Ламарка;

  2. Магнолія Суладнджа;

  3. Гортензія мертельна;

  4. Пінесетум лисохвостий;

  5. Леуконтемум;

  6. Лаванда;

  7. Спірея японська;

  8. Луговик зарний.

Ми дуже сподіваємося, що вам сподобався наш сад малого догляду!

Якщо у вас є ділянка, і ви прагнете зробити на ній малодоглядний сад, то ми сподіваємося, що малодоглядний квітник на фото та відео озброїть вас новими прийомами. А якщо вам потрібна допомога - звертайтеся!

Ми з радістю допоможемо!

 

Звертайтесь!

Фото озеленения дачного участка в Киеве

Часті питання - FAQ

Що таке малодоглядний сад?

Малодоглядний сад - це сад, який не вимагає великого догляду в частині поливу, прополювання, стрижки та інших садових робіт. Сад малого догляду достатньо прополювати один раз на два місяці та зрізати відцвілі бутони.

 

Як зробити сад малого догляду?

Зробити сад малого догляду не так вже й складно. Секрет полягає у правильному підборі рослин для посадки, які не вимагатимуть великого догляду. Ще одним секретом є – щільність посадки багаторічником та рослин на ділянці. Листя рослин має зімкнутися і не дозволити бур'янам розвинутися, послабивши таким чином, їх опір та агресивне зростання. Ще одним рішенням для того, щоб звести до мінімуму догляд за садом, є мульчування всіх посадок. Також, бажано зовсім позбутися газону або скоротити його розмір до мінімального.

bottom of page