top of page

Тур до Великобританії з України 2024

Оновлено: 14 квіт.

Тур до Великобританії

Шановні колеги та друзі!


Война в Украіні триває: руйнує будівлі, вбиває людей та виснажує наші сили та дух. У військових конфліктах люди стикаються з великим стресом, втомою і невизначеністю. У війні легко втратити гуманізм і зосередитися тільки на військових аспектах. Тому, в такий скрутний час, нам потрібно знаходити джерела натхнення. Саме джерело натхнення може служити як моральна підтримка, яка допомагає утриматися на позитивній хвилі. Воно допомагає вірити в можливість подолання всіх труднощів, нагадує про гуманітарні цінності та сприяє збереженню людяності під час важких умов. 

Одним з найсильніших джерел натхнення для садоводів, завжди було відвідування прекрасного саду. Це спільне джерело натхнення завжди об'єднувало всіх поцінувачів садового мистецтва, створюючи єдність та підтримку.


І саме тому, в таких складних умовах, ми пропонуємо вам відважитись вирушити з нами в автобусну подорож садами Об'єднаного Королівства! Тур до Великобританії з України відбудеться вже цієї весни.

На нас чекає величний Лондон, садова виставка Chelsea Flower Show та унікальна добірка приватних та публічних англійських садів.

Автобусний тур по Англії у 2024 році запланований 17-24 травня. І в цей час Лондон, та й вся Англія забарвлена ​​в яскравий і соковитий зелений колір газону, що прокинувся після зимової сплячки. Саме в цей період Королівське Товариство Садівників (RHS) проводить для всіх любителів садів та професіоналів свою відому та першу за значимістю у світовому садовому світі виставку Chelsea Flower Show. Виставка проходить на території Королівського шпиталю в районі Челсі (Chelsea) і вже понад 100 років вражає поціновувачів ландшафтного дизайну своїми проектами, новими обличчями у світі дизайну та стильними та інноваційними рішеннями для саду.


Тур в Англію з України

Тур в Англію з України


Дати нашої подорожі: 17.05.2024-24.05.2024.

Наш наступнний тур відбудеться з 29 червня по 5 липня 2024 року. Детальніше про тур на сторінці Подорож до Англіі.

Кількість участників групи: максимум 20 чоловік.

Програма автобусного туру Англією:

У програмі нашої подорожі: відвідування понад 20 садів та парків. Приватні сади Кента, Сюррея, Східного та Західного Сассекса відчинять для нас свої двері. Ми відвідаємо унікальні скелі природного заповідника Seven Sisters, прогуляємося легендарним Брайтон-біч досліджуємо англійську глибинку, покатаємося на кораблику Темзою, пообідаємо в ресторані з Мішленівською зіркою, а вечорами гратимемо в асоціації під келих англійського Еля. Заплановані ночівлі в різних готелях, переміщення на комфортабельному автобусі містами та садами.

Подорож почнеться 17.05.24 з аеропорта Шопен міста Варшави. Бюджетна та сучасна авіакомпанія Візеір здійснює регулярні рейси з аеропорта Шопена до Лондона (аеропорт Лутон) декілька разів на день.

17.05.24 - заселення в готель у аеропорту Лондона (Лутон) після прильоту та невеличка подорож містом.

18.05.24 - сніданок у ресторані готеля та початок автобусної подорожі.

З 18.05.24 по 23.05.24 на протязі 6-ти днів, ми подорожуємо садами на комфортабельному автобусі. Відвідуючи сади, ми подолаємо велику відстань провінційної та справжньої Англіі, насолоджуючись іі краєвидами, архітектурою, культурою та істроією. І обов'язково традиційною кухнею! Зазвичай, у наших садових подорожах, кожного вечора ми знаходимо новий та затишний (або навпаки) англійський паб, де в компаніі однодумців ділимося враженнями за день. Це ще одна незаперечна перевага подорожі в колі колег. І вже одна думка про цю подорож, змушує мое серце битися частіше.

23.06.24 року на 6-й день нашої подорожі ми прибудемо до Лондона.



Тур в Лондон

В Лондоні ми проведемо ще два дні, насичені походами містом, відвідуванням сучасних міських садів та парків.

День 6. В первий день ми відвідаємо всесвітньовідому виставку садів Челси або англійською - Chelsy flower show.

Chelsea Flower Show – це щорічна виставка садів, яка проводиться в Роялі Челсі, Лондон, Англія. Це одна з найпомітніших і престижних подій у світі садівництва. Виставка заснована у 1862 році та є частиною Королівського Садівничого Товариства (Royal Horticultural Society, RHS).

Основні риси Chelsea Flower Show:

  1. Дизайн садів: Найбільш визначальною частиною шоу є дизайнерські сади, які створюють фахівці-садівники та ландшафтні архітектори. Ці сади демонструють нові ідеї, тенденції та інновації в області садівництва.

  2. Показ нових рослин: Великі та важливі рослинні колекції та нові сорти рослин представляють на виставці, а їх оцінюють експерти.

  3. Квіткові павільйони: Виставка також включає квіткові павільйони, де представлені різноманітні види квітів та рослин.

  4. Школа садівництва: Chelsea Flower Show також пропонує програми та майстер-класи для зацікавлених у садівництві.

  5. Показ флористики: Майстри флористики створюють вражаючі композиції та букети, які представляють мистецтво оформлення квітів.

Ця виставка привертає увагу любителів садівництва, професіоналів галузі, а також відомих особистостей. Chelsea Flower Show відома своєю елегантністю, стилізацією та високим рівнем виконання.

День 7. Другий день у Лондоні ми присвятимо подорожі по місту та його найкраєвиднішим куточкам. Благоустрій міських територій та види озеленення міських територій цього динамічного мегаполіса є вектором у розвитку для багатьох міст світу. І наші екскурсії покажуть найяскравіші та найцікавіші проекти в цій частині англійської культури. Бажаючі просочитися повітрям британської столиці зможуть залишитися там на власний розсуд (бронювання додаткових ночей у готелі - на запит).


Пропонуємо добірку фотографій з нашої майбутньої подорожі:



Екскурсійний тур по садах Великої Британії

Ви не пошкодуєте, якщо ви поїдете разом з нами в цей захоплюючий тур в Лондон і сади Великобританії.

Ось три вагомі причини подорожувати з нами:

  1. Ми організовуємо подорожі до Англії вже понад 10 років;

  2. Ми організовуємо унікальні та спеціалізовані тури для любителів та професіоналів садового мистецтва;

  3. Ми любимо цю країну та її культуру.

Ми гарантуємо:

  • Незабутні враження від садів;

  • Натхнення для нових проектів;

  • Вишукана атмосфера;

  • Компанія однодумців;

  • Комфорт та безпека.

Ви можете замовити тур з будь-якого міста світу, або приєднатись по маршруту до наших подорожей.

За бажанням ви можете поєднати іншу подорож з нашим туром, або прилетіти раніше в Лондон, або залишитись в  Лондоні на будь-яку кількість ночей. У такому випадку ми підберемо для вас найбільш оптимальні варіанти перельоту і проживання.


Ціна туру до Англії

Вартість поїздки – 1200 фунтів стерлінгів при розміщенні дабл або твін, 1700 фунтів – сингл. Вартість вказана на 1 особу у валюті відвідуваної країни.

У вартість туру ВКЛЮЧЕНО:

- проживання в готелях 3-4* (7 ночівель) за програмою в 2-місному номері дабл або твін, за тарифом сингл - розміщення одномісне;

- харчування - сніданки на базі готелів;

- транспортне обслуговування автобусом на маршруті по садах, переміщення Лондоном на метро - НЕ включено);

- супровід турлідером протягом усієї програми;

- вхідні квитки до всіх садів за програмою.


У вартість НЕ ВКЛЮЧЕНО:

- переліт Варшава-Лондон (18.05.2024 орієнтовно 45-95$ в залежності від рівня авіакомпанії), Лондон-Варшава (24.05.2024 орієнтовно 45-95$*).

*дані сервісу пошуку квитків skyscaner на 15.01.2024;

- обіди та вечері;

– UK віза (80 фунтів стерлінгів). Ми здійснюємо візову підтримку, до якої входить консультація, допомога в оформленні візи, списки документів, перевірка, заповнення анкети, завантаження сканів документів на сайт консульства. Вартість такої послуги складає 3000 грн;

- переміщення громадським транспортом по Лондону (переважно на метро);

- квитки на виставку Челси;

- туристична страховка.


ОПЛАТА. Для того, щоб стати учасником цього туру, вам необхідно зробити передоплату у розмірі 50%. За 30 днів до дати поїздки необхідно буде внести решту суми. Передплата витрачається на бронювання готелей та транспорту і не повертається. Набір до групи триватиме до 1 березня 2024 року, але може закінчитися і раніше, оскільки кількість місць у групі обмежена. З 01.03.24 ми подаватимемо документи на візу для того, щоб отримати паспорти вже наприкінці квітня.

Будемо раді бачити вас серед учасників нашого туру! Приєднуйтесь! Ви не пошкодуєте!!!


А для того, щоб ви надихнулися поїздкою - перегляньте наше відео


Часті питання - FAQ


Як поїхати в Англію українцям?

 Для того, щоб відвідати Англію українцям потрібна віза. Подати документи на отримання візи можна в Києві у візовому центрі посольства Великої Британії. Отримати її можливо у  нескладно, та требі приділити увагу підбору документів та довідок. Ми пропонуємо допомогу у отриманні візи для учасників наших подорожей вже багато років та маємо великий досвіду цій справ. Вартість візового супроводу складає 4000 гривень.


Яка вартість поїздки та яка потрібна передоплата?

1200 фунтів. Передплата 600 фунтів. Можлива оплата у будь-якій валюті за курсом.

Квитки купуємо самі чи організовано разом?

З Києва до Варшави та назад ми рекомендуємо подорожувати поїздом. Так ви комфортно, та без затримок на кордоні дістанетесь до Варшавського аеропорту. Квитки купуємо самі. Туди 18.05.24 Бажано вранці чи вдень, бо цього дня у Кроулі на нас чекає ще прогулянка містом. Повертаємось до Варшави 24.05.24 у вечері. Добре вписуються у ці дати квитки авіакомпанії Райнер чі Візейр. Але ми рекомендуємо скористатися візою і залишитися ще на кілька днів у Лондоні на ваш розсуд.

1 536 переглядів0 коментарів

Останні пости

Дивитися всі
bottom of page