top of page

Подорож до Англіі влітку 2024

Оновлено: 17 квіт.


Шановні любителі Садів та Подорожей,

Прийшла весна – оживає та розквітає все навколо. Природа та сад лікує нашу свідомість, дозволяє відволіктися і на якийсь час забути про війну. І тому, ми запрошуємо вас наважитися і вирушити з нами в Подорож до країни садів та країни квітів - подорож до Англіі. Англія пропонує оцінювачам природи безліч парків, садів та природних пейзажів, включаючи різноманітні приватні дизайнерські сади.

До того ж, апогеєм і однією з цілей цієї подорожі до Англіі стане відвідування найбільшої у світі виставки садів у Лондоні, або як це звучить англійською - Hampton Court Palace Garden Festival.



Ця подорож почнеться не в Лондоні, як ви могли подумати, а в Бірмінгемі, серце важкої промисловості Англії, другим за величиною містом у Великій Британії після Лондона і наймолодшим містом у Європі (понад 40% його населення молодше 25 років).

Автобусна подорож по Англії запланована з 29 червня по 5 липня 2024 року. І саме ця пора року є найбільш вражаючою та надихаючою для відвідування англійських садів. Крім того, в ці дати проходить відома всім садова виставка Хємптон-Корт, яку ми також обов'язково відвідаємо.


У програмі – подорож Англією з відвідуванням садів найвідоміших ландшафтних дизайнерів минулого століття та нашого часу – Девіда Остіна, Тома Стюарта-Сміта, Вільяма Кента, Піта Удольфа, Найджела Даннетта, Дена Пірсона. Приватні сади За́хідного Мі́дленда, Уорікшира та Шропшира відчинять для нас свої двері.


Дата подорожі: з 29 червня 2024 року до 5 липня 20224року (7 днів/ 6 ночей).

Розмір групи: максимум 20 осіб.

Маршрут подорожі: Бірмінгем, Мідлендз, Уорікшир, Шропшир, Глостершир, Лондон.


Деталі подорожі:

Вранці 29.06.24 року комфортабельний автобус зустріне нас в аеропорту міста Лондон і ми відразу вирушимо у подорож садами. Вже у вечері автобус доставить нас до готелю і після заселення ми проведемо свій перший вечір у традиційному англійському пабі.

з 29 червня по 4 липня 20224 року ми кожного дня автобусом подорожуємо Англійськими садами, насолоджуючись пейзажами традиційної провінційної Англії, смакуючи її доглянуту шляхетну старовину, просочуючись її високою культурою та атмосферою, зупиняючись у колоритних ресторанах на обід та англійський чай.

Вранці 4 липня 2024 року на 6-й день нашої подорожі ми вирушимо в Лондон, куди нас доставить автобус і де на нас зустріне довгоочікуваний Фестиваль виставкових садів Хемптон Корт.

04.07.24 ми проведемо на Хемптон Корт. І довіртесь нам – тут є що подивитися.

Фестиваль виставкових садів Хемптон Корт (RHS HAMPTON COURT GARDEN FESTIVAL) є одним з найвідоміших та найпрестижніших садових заходів у світі. Конкурс виставкових садів проводиться щорічно наприкінці червня – на початку липня на території Палацово-паркового ансамблю Хемптон-Корт у Лондоні, Великобританія.

На виставці представлені найкрасивіші квіти та рослини з усього світу, а також унікальні ландшафтні дизайни садів та садові композиції. У виставці беруть участь найкращі ландшафтні дизайнери з різних країн та представляють свої запаморочливі інновативні дизайни, які задають тренди в індустрії.

Фестиваль виставкових садів Хемптон Корт є одним з найяскравіших і найпрекрасніших садових подій у світі, яке приваблює тисячі відвідувачів щороку.

Відвідування Фестивалю виставкових садів Хемптон Корт ми присвятимо весь день.

Фестиваль виставкових садів Хемптон Корт - це відмінне місце, щоб перейнятися духом садового мистецтва. Виставка щорічно приймає понад 160 000 відвідувачів, насолоджуючись тим, що стало найпрестижнішою садівничою вулицею у світі, що «спливає»; шоу, визнане професійними садівниками та садівниками-аматорами з усього світу.

05.07.24 ми проведемо прогулюючись Лондоном, де нас також чекає гарна добірка цікавих та сучасних садових локацій. Озеленення дахів будівель цього ультрасучасного міста буде одним із аспектів нашої прогулянки.

Загалом, у Лондоні є на що подивитися, і ми рекомендуємо вам залишитися тут ще на кілька днів вже після завершення нашої програми.



Подорож до Лондона

Ми рекомендуємо ВСІМ подорож до Лондона з багатьох причин:

  1. Історичні пам'ятки: Лондон має багату історію, яка охоплює багато століть. Туристи можуть відвідати замки та історичні пам'ятники, такі як Тауер, Британський музей та багато інших.

  2. Культурні пам'ятки: Лондон, столиця Англії, є культурним центром з безліччю музеїв, галерей, театрів та музичних фестивалів.

  3. Кулінарні радості: Лондон пропонує різноманітну кулінарну сцену. Туристи можуть скуштувати традиційні страви, такі як пай, ростбіф, фіш енд чіпс, а також насолодитися різноманітністю ресторанів та кафе зі світовою кухнею.

  4. Шопінг: Лондон славиться своїми магазинами та бутиками, що пропонують різноманітні товари від високої моди до антикваріату. Туристи в Лондоні можуть насолодитися шопінгом як у сучасних торгових центрах, так і у численних брендових бутіках.

Пропонуємо декілька фото з нашої наступної подорожі по Англії:


Ціна Подорожі до Англії

Вартість подорожі до Англії: 1100 фунтів стерлінгів. при розміщенні дабл або твін із внесенням передоплати до 01.05.2024;

1200 фунтів стерлінгів. при розміщенні дабл або твін з внесенням передоплати після 01.05.2024;

1600 фунтів стерлінгів при одномісному розміщенні із внесенням передоплати до 01.05.2024;

1700 фунтів стерлінгів при одномісному розміщенні із внесенням передоплати після 01.05.2024;

У вартість ВКЛЮЧЕНО:

- Вартість зазначена на 1 особу у валюті відвідуваної країни;

- Проживання в готелях 3-4* (6 ночівель) за програмою в 2-місному номері дабл або твін, за тарифом сингл - розміщення одномісне;

- Харчування: сніданки на базі готелів;

- Транспортне обслуговування автобусом на маршруті за програмою та трансфер з аеропорту Лондона;

- Супровід турлідером упродовж усієї програми;

- Вхідні квитки до всіх садів за програмою.


У вартість не включено:

- Переліт Люблін - Лондон (wizzair 29.06.2024 від 30$*), Лондон-Краків/Варшава (ryanair 05.07.2024 174$*). *- дані на skyscaner на 15.04.2024;

- Обіди та вечері;

- UK віза (80 фунтів) (ми здійснюємо візову підтримку, до якої входить консультація, допомога в оформленні візи, списки документів, перевірка, заповнення анкети. Вартість 4000грн);

- Переміщення Лондоном на метро.


ОПЛАТА:

Щоб стати учасником подорожі, необхідно внести передплату у розмірі 50%. За 30 днів до подорожі необхідно внести залишок суми. Передплата не повертається.

Набір до групи триватиме до 15.05.2024. З 15.05.24 необхідно подавати документи на візу для того, щоб отримати паспорти в першій половині червня.



Чому варто відважитись на подорож до Англії?

Подорож садами Англії користується великою популярністю серед туристів з низки причин:

  1. Історична спадщина садів: Англія славиться своїми історичними садами, деякі з яких створені ще в середньовіччі або Ренесансі. Такі сади, як Кенвуд Хаус у Грейт-Британі, Хідкот і Сіссінгхерст у Сассексі, приваблюють туристів своєю багатою історією та архітектурою.

  2. Естетика та дизайн садів: Англійські сади відомі своєю красою, характерними ландшафтами, доглянутістю та унікальним дизайном. Рожеві сади в Сант-Джеймс парку в Лондоні, Сади Хелмслі в Корнвеллі та К'ю Гарденс у Кенті є прикладами прекрасних англійських садів.

  3. Різноманітність стилів садів: В Англії можна знайти сади різних стилів - від формальних і традиційних до більш сучасних та еклектичних. Це дозволяє любителям садів побачити широкий спектр ландшафтних рішень відповідно до їх уподобань та інтересів.

  4. Сади в замках і садибах: Багато англійських замків і садиб мають чудові сади, відкриваючи туристам можливість не тільки насолодитися красою природи, а й поринути в історію цих місць.

  5. Сезонні зміни: Англійські сади змінюють свій вигляд залежно від пори року, що робить подорож ними захоплюючим у будь-яку пору року. Весною цвітуть безліч квітів, влітку створюються яскраві та барвисті композиції, а восени сади наповнюються золотими відтінками.

  6. Садові фестивалі та заходи: У різні періоди року проводяться садові фестивалі та заходи, такі як Челсі Flower Show, залучаючи цінителів садівництва з усього світу.

Всі ці фактори спільно створюють унікальний досвід для туристів, любителів природи, мистецтва та історії, роблячи поїздку англійськими садами особливо привабливою.

Приєднуйтесь!!! Будемо раді бачити вас у складі групи!


Часті питання - FAQ


Як потрапити в Лондон українцям?


Для подорожі до Лондона українцям потрібна віза. Щоб отримати іі, радимо скористатися послугами професійної агенцій, або спеціаліста нашої компанії. Спеціалісти з досвідом отримання віз в  Великобританію допоможуть сформувати необхідний пакет документів для отримання візи.

 

Є кілька способів потрапити до Лондона з України:

 

  1. Повітряний транспорт: Це - найшвидший спосіб. Українцям треба дістатися одного з європейських аеропортів. наприклад: Варшава, Краків, Люблін ті інші.  З них звичай є прямі рейси  до Лондона.

  2. Залізничний транспорт: Можна подорожувати потягом до Європи та далі до Лондона через Євротунель або плавучі пароми через Ла-Манш.

  3. Автобуси та автомобілі: Деякі автомобільні компанії пропонують прямі та не прямі рейси з України до Лондона. Також можна подорожувати своїм або орендованим автомобілем через фері або тунель.


Яка вартість поїздки та яка потрібна передоплата?

1200 фунтів. Передплата 600 фунтів. Можлива оплата у будь-якій валюті за курсом.

Квитки купуємо самі чи організовано разом?

З Києва до Варшави та назад ми рекомендуємо подорожувати поїздом. Так ви комфортно, та без затримок на кордоні дістанетесь до Варшавського аеропорту. Квитки купуємо самі. Туди 18.05.24 Бажано вранці чи вдень, бо цього дня у Кроулі на нас чекає ще прогулянка містом. Повертаємось до Варшави 24.05.24 у вечері. Добре вписуються у ці дати квитки авіакомпанії Райнер чі Візейр. Але ми рекомендуємо скористатися візою і залишитися ще на кілька днів у Лондоні на ваш розсуд.

271 перегляд0 коментарів

Останні пости

Дивитися всі
bottom of page